Naast het zelfstandige lesprogramma, bieden we ook trainingen en kunt u ons team inschakelen voor het inhoudelijke programma. Bekijk snel de mogelijkheden.

Lespakket

Bestel hier onder het EducatiePit Lespakket of vraag informatie aan.

Inhoud lespakket: Praktische training van circa 10 uur door 2 professionals (voor 16 deelnemers), docentformulieren (8 stuks) en toegang tot de website met ondersteunend en noodzakelijk materiaal (powerpoints voor de binnen lessen, bijbehorende filmpjes en websites e.d.)

Bovenop de kosten van het lespakket komen enkel nog de kosten voor de werkboekjes. De werkboekjes zijn 68 pagina’s, zwart/wit en voorzien van een gelamineerde kaft, dit om de boekjes weerbestendig te maken. Kosten €5,- per stuk (minimale afname 20 stuks).
Lees meer over het lespakket

 

Trainingrecycling

Ga zelf aan de slag met EduactiePit. In de training wordt het lespakket praktisch inhoudelijk behandeld en er is zeker de mogelijkheid naar wens aanpassingen te doen zodat de eigen onderwijssituatie aansluit. Tijdens een training worden de onderwijs leerdoelen geformuleerd om hierop de lessen en inhoud ook aan te laten sluiten bij het eigen curriculum. Samen bekijken wij de onderwijssituatie m.b.t. de kundigheid en vaardigheid van de aanwezige docenten en eventuele vrijwilligers zodat zij in de praktijk zelfstandig de lessen uit kunnen voeren. Liever wordt er samen gedaan dan er over gesproken!
Lees meer over de training

 

Inhuren van professionals

Door het inhuren van professionals voor de uitvoering van EducatiePit lessen is de kwaliteit en de overdracht van de inhoud gewaarborgd.
Kosten hiervoor bedragen per les (waarbij twee professionals worden ingezet) €200,- dit is inclusief voorbereidingstijd en materiaalkosten.
De kosten voor de werkboekjes voor de leerlingen bedragen €5,- per boekje en dienen apart ingekocht te worden. De werkboekjes zijn 68 pagina’s dik, zwart/wit gedrukt en voorzien van een gelamineerde kaft, dit om de boekjes weerbestendig te maken.

 

Bestel

Pakket

GegevensAdres

Contact

Als makers willen wij graag meedenken hoe, wat en waar het EducatiePit lesprogramma van meerwaarde kan zijn. Ook met alle financiële hobbels, het vinden van vrijwilligers en het kweken van groene vingers hebben wij veel ervaring en oplossingen in huis. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.